Slider

SKANDISISUSTUKSEN SUOSIKKEJA

4/06/2018


Ihana, alkava viikonloppu ja auringonpaiste! Valoisa ilta innosti minut nappaamaan muutaman kuvan kotimme tämänhetkisestä sisustuksesta ja erityisesti sen skandinaavisista yksityiskohdista. Rakastamme molemmat poikaystäväni kanssa pohjoismaalaista designia ja sisustustyyliä, jonka vuoksi meiltä löytyykin kotoa niin Artekia, Marimekkoa, Stringiä kuin Arne Jacobsenia. Pienillä sisustusesineillä, tyynyillä tai julisteillakin saa kotoisaa tunnelmaa aikaan.

Aikaisempi Jyväskylän kotini oli todella valkoinen, mutta nykyään nautin entistä enemmän erilaisista kuoseista ja väreistä. Valkoisen kanssa täytyy ehdottomasti olla myös viherkasveja, leikkokukkia ja kontrasteja! Edelleen 'perus' asiat ovat valkoisia, kuten lakanat, osa matoista ja verhot. Siitä huolimatta meiltä löytyy kuitenkin mm. punainen persialaismatto sekä harmaa sohva.  Haaveilenpa nykyään jopa tummanvihreästä keittiön välilaatasta ja harmaasta kylpyhuoneestakin. Hassua, miten paljon sisustusmakukin voi muuttua/kehittyä muutamassa vuodessa.

Tästä alta löytyy meidän kotimme skandinaavisen sisustuksen suosikkijuttuja. Toivottavasti saatte näistä inspiraatiota myös omaan kevätsisustukseenne. Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille! 
Marimekko & Artek ovat vahvasti edustettuna
Pieniä sisustusesineitä on hankittu mm. Iittalalta, Marimerkolta ja Jatta Lavilta. Vihreä pikkumaljakko on Arne Jacobsenin, kirjainkuppi Design Lettersin.
Ruokapöytä ja sen tuolit ovat Artekin
Sisustusjulisteet on hankittu Artekilta niiden huonekalusarjojen mukaan, joita omistamme. Tässä julisteessa on Ilmari Tapiovaaran Pirkka -sarja, jonka kalusteita meiltä myös löytyy.


4 kommenttia:

  1. Ihania! :) Mäkin rakastan pohjoismaista designia.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi4/08/2018

    Meillä käy kyllä sisustusmaku niin yksiin että ei voi kuin kuolata noita tavaroita! <3

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika