Slider

Asuntomessut osa 3: Ylellistä omakotiasumista

7/26/2015




Messut pohjautuvat lähes aina omakotiasumiseen, mutta yllätyin positiivisesti myös kerrostalokohteiden kauneudesta ja viehättävyydestä. Tässä viimeisessä osassa keskitytään kuitenkin omakotiasumisen hulppeisiin juttuihin, sillä niitä messuilta löytyi! Lähes jokaisessa kohteessa oli ulkoporeallas, ja yhdessä myös kokonainen uima-allas. Myöskin elämästä nautiskeluun oli panostettu mm. leffahuoneiden, höyrysaunojen ja viherhuoneiden muodossa.















9 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköistä! :) Pakko päästä joku vuosi itsekin asuntomessuille kiertelemään ja hakemaan inspistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! <3 Mä tykkään ihan hurjasti käydä asuntomessuilla, vaikka en kämppää olekaan rakentamassa tai ostamassa. Sieltä saa myös hirveästi kivoja sisustusideoita! :)

      Poista
  2. Voi vitsi kun puraisi nyt sisustuskärpänen! :D Ihanan näköistä! Tosi kivan oloinen blogi sinulla!

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Pitää kyllä itsekkin mennä seuraavan kerran noille messuille :)! Ihanan näköistä ja kaikki näyttää todella kodikkaalta, mutta tyylikkäältä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa mennä käymään! :)

      Poista
  4. Vau kuinka upeelta näyttää! Haluaisin itsekin päästä käymään joskus asuntomessuilla :) Näistä kuvista sai hyvää inspiraatiota omaan sisustukseen ;)

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä mennä käymään jos vain tulee mahdollisuus! :) Ja mukava kuulla jos nämä kuvatkin auttoivat inspiksessä!

      Poista
  5. On hassua, miten erilainen fiilis eri ihmisille voi jäädä messuista :D. Tässä mun kokemus: http://artslifemarkerita.blogspot.fi/2015/08/asuntomessuilla-vantaan-kivistossa.html

    Muuten, toi tokavika kuva, diggaan siitä ihan hurjasti! Materiaalivalinnat on upeita, olisin toivonut näkeväni sellaista enemmän!

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika