Slider

VUODEN 2020 BEST OF BEAUTY - MEIKIT

1/15/2021

 

On taas aika listata menneen vuoden suosikkeja! Tässä postauksessa ajattelin keskittyä erityisesti meikkeihin, mutta mikäli haluatte erillisen postauksen myös ihonhoitoon ja/tai hiustuotteisiin liittyen, voin myös sellaisen tehdä. Hiustuotteissa olen ehkä pysynyt eniten vanhoissa ja samoissa tuotteissa, mutta esimerkiksi ihonhoitotuotteita tulee arjessakin testailtua aika paljon, joten sieltä löytyisi varmasti viime vuodelle uusia suosikkeja.


Olen pyrkinyt valitsemaan suosikit siten, etteivät ne olisi toistuneet aikaisempien vuosien postauksissa. Tyypillisesti käytän samoja luottotuotteita vuodesta toiseen, joten monet aikaisempien postausten tuotteista ovatkin edelleen käytössä ja näiden tuotteiden voisikin sanoa tulleen mukaan niiden rinnalle. Tänä vuonna etenkin Cult Beautyn löytäminen oli itselleni onnekas sattuma, sillä sitä kautta tutustuin tarkemmin mm. tässä listauksessakin näkyviin Charlotte Tilburyn tuotteisiin. Kuulisin todella mielelläni myös teidän ajatuksianne valitsemistani suosikeista, joten niitäkin saa ehdottomasti jakaa joko kommenteissa tai Instan dm:n puolella!




CHARLOTTE TILBURY MATTE REVOLUTION LIPSTICK: PILLOW TALK. Legendaarisen ja kulttisuosioonkin nousseen Pillow Talk -sarjan mattainen huulipuna oli ehdottomasti testaamisen väärti. Mietin tämän tilaamista pitkään, sillä omistan paljon huulipunia ja etenkin tällaisia nuden sävyisiä, mutta tämä on kyllä päässyt säännölliseen käyttöön. Pillow Talk on mielestäni kaikkia ihonsävyjä imarteleva, jonka lisäksi mattainen koostumus ei tunnu huulilla liian kuivattavalta. Sävy tuo huulille huolitellun lookin ilman, että huulet näyttävät meikatuilta. Ja onhan tuo pakkaus myös upea!




L`ORÉAL PARIS INFALLIBLE MORE THAN CONCEALER. Nimensä mukaisesti tämä tuote on paljon enemmän kuin pelkkä peitevoide. Vaikka käytänkin sitä peittämään ihon epätasaisuuksia, niin se sopii hyvin myös kasvojen korkeimpien kohtien korostamiseen sekä silmänalusihon vaalentamiseen. Olen käyttänyt tätä myös kulmien viimeistelyssä ja luomivärin alla primerina, johon se myös sopii oikein mainiosti. Lisäplussa tulee myös todella riittoisasta pakkauksesta ja applikaattorista, jolla tuote on helppo levittää. Ainut miinus on sävyvalikoima, joka ei ole kovin laaja. Toivottavasti sen kehittämiseen ja monipuolistamiseen havahduttaisiinkin pian.




LÒRÉAL PARIS TRUE MATCH SUPER-BLENDABLE PERFECTING POWDER. Lóréalilla jatketaan, joka on hassua, koska aikaisemmin en ole ollut kovin innostunut heidän meikkituotteistaan. Mikä lienee minuun mennyt tämän vuoden aikana! Jonkun alennusmyynnin aikaan satuin ostamaan tämän puuterin testiin ja yllätyin todella positiivisesti. Puuteri on hienojakoinen, tuoksultaan mieto ja tasoittaa hyvin ihon kiiltoa. Myös silmänaluset olen saanut tasoitettua tällä, eikä puuteri pakkaannu pieniin ihon juonteisiin. En tiedä onko tässä mukana dimetikonia tai silikoneja, mutta puuterin tuntuma on kuitenkin iholla pehmeä ja jopa silkkinen. Tästä onkin tullut uusi luottopuuteri Wet n Wildin puuterin ohelle.




PHYSICIANS FORMULA BUTTER BLUSH. PF:n poskipuniin pääsin tutustumaan tänä vuonna saamani PR-lähetyksen kautta. Aikaisemmin minulla on ollut päivittäisessä käytössä merkin bronzer, mutta myös tämä poskipuna oli yhtä laadukasta tavaraa. Tuoksu on herkullinen tropiikin kookoksinen, jonka lisäksi pigmenttiä on riittävästi ja koostumus pehmeästi levittyvä. Syksyllä ja talvella olen käyttänyt kuvassa näkyvää tämän vuoden uutuussävyä Copper Cabana, jonka vaihdan kesän tullen hempeämpään vaaleanpunaiseen.




NATASHA DENONA 5 02 EYESHADOW PALETTE. Viiden sävyn paletti oli ensikosketukseni Natasha Denonan tuotteisiin. Hintaa näillä paleteilla on varsin paljon, ja myös tämä pieni paletti maksaa reilut 45 euroa. Laatu ja pigmenttisyys kuitenkin lunasti kaikki odotukset, jonka vuoksi paletti ansaitsee paikkansa vuoden suosikeissa. Sävyt häivyttyivät todella helposti ja olivat intensiivisiä. Pigmenttisyyden vuoksi paletti on varsin riittoisa, joka osaltaan auttaa sietämään tyyristä hintaa. Kokonaisuus on mielestäni todella kaunis ja monipuolinen, sillä mukana on sekä vaaleita että tummia sävyjä, jotka käyvät arkeen ja juhlaan. 




CHARLOTTE TILBURY PILLOW TALK EYELINER. Tämän vuoden uusi lanseeraus oli myös tämä eyeliner, joka julkaistiin Charlotte Tilburylta. Kyseessä on todella persoonallinen ja mielenkiintoinen burgundi sävy, jota en ole koskaan aikaisemmin nähnyt millään brändillä eyelinerissa. Kun näin sävyn käytössä Charlotten Instagramissa, olin myyty! Tämä tekee silmiin pehmeän ja tarkan rajauksen, joka sopii mm. nuden tai lämpimän silmämeikin kaveriksi. Jos pienellä vaivalla haluaa silmiin jotain yksityiskohtaa, niin tätä voi laittaa myös arkena ilman sen kummempaa silmämeikkiä.




ATELIER ROUGE NAIL POLISH: L'ATELIER ROUGE. Vielä yksi tämän vuoden uusi lanseeraus, joka on noussut etenkin loppuvuoden käytetyimpien kynsilakkojen joukkoon. Kicksiin myyntiin tulleen Atelier Rougen kynsilakat ovat pakattu kauniisiin pulloihin, joiden applikaattorin avulla on helppo saada tasainen lopputulos. Ihastuin tähän kirkkaaseen oranssinpunaiseen sävyyn heti nähtyäni sen somessa. Lakka antaa parilla kerroksella peittävän tuloksen ja pysyy yllättävän pitkään hyvänä - sanoisin jopa, että pidempään kuin esimerkiksi Essien lakalla. Kannattaa kokeilla!





Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika