Slider

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX – JOULUKUU 2020

1/04/2021

 * Boksi saatu pr-lahjana, sisältää mainoslinkkejä


Vuosi 2021 on täällä! Palataan kuitenkin vielä hetkeksi edellisvuoteen joulukuun Lookfantastic Beauty Boxin* tiimoilta. Sain kyseisen boksin juuri ennen joulua, jonka aikaan päätin pitää parin viikon tauon kaikesta somesta. Joulun välipäivinä olin lisäksi töissä ja kirjoittelin gradua, joten paussi blogista tuli tarpeeseen, jotta aikaa jäi myös oleskelulle tekemättä yhtään mitään. Nyt kuitenkin pyrin palaamaan takaisin säännöllisempään postaustahtiin ja muun muassa best of beauty 2020 -postaus on piakkoin tulossa. Mennään nyt kuitenkin joulukuun LF boksin pariin.


Boksin teemana oli joulukuussa "The Christmas Edition", jonka myötä mukana oli sekä upea erikoiskuvitettu boksi kultaisilla confeteilla että teemaan sopiva ihana sisältö. Yhteensä tuotteita oli kuusi kappaletta, ihonhoitoa, meikkejä ja yksi hiustuote. Vaikka boksin teema olikin jouluinen, ei minkään tuotteen sävy tai tyyppi ollut kuitenkaan sellainen, etteikö niitä voisi käyttää myös muulloin kuin jouluna. Teema ilmeni ehkä erityisesti siinä, että monia tuotteita olisi voinut käyttää vaikkapa pikkujouluihin tai jouluaattoon valmistautumisessa – miksei uudenvuoden juhlintaankin. Minulle tuotteet tulevat kuitenkin ihan arkiseen käyttöön paria tuotetta lukuunottamatta, jotka lähtivät tällä kertaa tarpeettomina kiertoon. Pääasiassa kuitenkin kiva kokonaisuus, josta löytyi myös yksi uusi suosikkituote!


Mikäli haluat tilata Lookfantasticin Beauty Boxin itsellesi, pääset tekemään sen helposti tästä linkistä*.



PERCY & REED HAIRSPRAY 50ML. Ultrahieno hiuskiinne, joka lupaa olla myös kosteudenkestävä. Kiinteen kerrotaan tarjoavan joustavaa mutta vahvaa pitoa. Pieni matkakokoinen pullo mahtuu näppärästi laukkuun mukaan, ja tuote täydentää kivasti aikaisemmista bokseista tulleiden Percy & Reedin hiustuotteiden kokoelmaa. Vaihtoehtoisena tuotteena tälle hiuskiinteelle oli tämän kuun bokseissa liikkeellä myös Sukinin kasvonaamiota.




BRUSHWORKS DOUBLE-ENDED BRUSH. Kaksipäinen meikkisivellin yhdistää sekä luomivärisiveltimen että viiston, tarkan siveltimen. Luomivärisiveltimen vinkataan levittävän tarkasti mm. luomiväriä ja toimivan samalla häivyttämisessä, kun taas viistoa sivellintä voidaan käyttää eyelinerille. Itse otin tämän siveltimen kuitenkin käyttöön kulmakarvojen tekemiseen pomade-tuotteella, jonka lisäksi luomivärisiveltimen puoli toimii täydellisesti kulmien tarkkaan viimeistelyyn esim. peiteaineen avulla. Siveltimestä saa todella tukevan otteen molemmin päin. Tästä tykkäsin niin paljon, että siveltimestä tuli päivittäiseen käyttöön ehdottomaksi tämän boksin suosikiksi!



JECCA BLAC CHAMPAGNE GLOW DROPS 20ML. Nestemäiset hohdetipat kauniissa shampanjan sävyssä, jonka luvataan imartelevan kaikkia ihonsävyjä. Tippoja voi lisätä joko ennen meikkivoidetta koko kasvoille hehkun aikaansaamiseksi tai käyttää highlighterin tavoin meikkipohjan päälle taputtelemalla. Itselläni oli jo entuudestaan niin monta nestemäistä highlighteria/kuultovoidetta, että tämä tuote lähti kuitenkin kiertoon. Siitä huolimatta kiva tuote, josta oli varmasti monelle iloa.




THE BALM PETAL TO THE METAL EYE SHADOW. The Balmin voidemaisesta luomiväristä oli tässä kuussa liikkeellä useita sävyjä, joista itselleni sain tumman smokey eye -meikkiin tai eyelineriksi soveltuvan sävyn. Mukana on ainakin pinnalla myös hieman hohdetta. Luomivärin kerrotaan olevan kerrostettava, runsaspigmenttinen ja helposti häivytettävissä. Minulla ei ole tapana käyttää todella tummia luomivärisävyjä ja rajauksessakin käytän nestemäistä kynää, joten harmillisesti tämä sävy oli itselleni huti. Mukana bokseissa oli myös mm. oranssia ja punertavaa, jotka olisivat ehkä olleet itselleni parempi osuma. Tämäkin luomiväri pääsi kuitenkin käyttöön ystävälle, ja merkkinä The Balm oli ihan loistava lisä boksiin.



MEDIK8 HYDR8 SERUM 10ML. Hyaluronihappoa ja panthenolia (B5-vitamiinia) sisältävä seerumi lupaa tuoda iholle syvää ja pitkäkestoista kosteutusta sekä täyteläisemmän näköisen, tasaisen ihon. Tuote on vegaaninen, cruelty-free eikä sisällä keinotekoisia hajusteita. Todella kiva seerumi, joka tulee käyttöön etenkin näin talviaikaan kuivalle kasvojen iholle aamuin illoin. En ole aikaisemmin kokeillut Medik8:n tuotteita, vaikka brändistä olen kuullutkin. Vaihtoehtoisena tuotteena tässä kuussa seerumille oli RENin vartalovoide.



AVANT PRO RADIANCE BRIGHTENING EYE FINAL TOUCH 10ML. Silmänympärysvoiteet ovat yksiä suosikkituotteistani kauneusbokseissa! Boksien kautta olen löytänyt käyttöön yhden jos toisenkin kivan sy-voiteen. Avantin voiteet ovat todella arvokkaita, mutta toisaalta myös riittoisia. Silmänympärysvoide lupaa taistella ikääntymisen merkkejä vastaan sekä vähentää tummia silmänalusia ja silmien alueen turvotusta. Koostumuksessa on mukana muun muassa hyaluronihappoa ja merivettä, jotka yhdessä antavat pitkäaikaista kosteutusta.




Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika