Slider

HIUSTUOTTEET KUIN KARKIT – TESTISSÄ IDA WARG

4/10/2020

* Tuotteet saatu PR-lahjana, sisältää mainoslinkkejä

Astuin muutama päivä sitten ensimmäistä kertaa reiluun viikkoon kotiovesta ulos, kun kävin hakemassa tämän paketin Postista. Vaikka julkisilla paikoilla liikkumista tällä hetkellä välttelenkin mahdollisimman paljon, oli tämä paketti pakko saada heti sen saavuttua! Kyseessä on melko uusi brändilanseeraus Suomessa, nimittäin somevaikuttaja Ida Wargin oma tuotesarja. Ida Warg Beauty* tarjoaa korkealaatuisia kauneustuotteita, jotka tulevat kauniissa pakkauksissa, ovat allergiaystävällisiä, vegaanisia ja valmistettu Pohjoismaissa. Mikä parasta, lähes kaikki tuotteet ovat alle parinkymmenen euron hintaisia.

Tuotevalikoima koostuu hiustuotteista ja itseruskettavista, joista toivoin itselleni kokeiltavaksi etenkin hiustuotteita – hyviä hiustuotteita kun ei koskaan ole liikaa. Hiustuotteet jakautuvat viiteen eri linjaan: Everyday, Silver, Volume, Repair ja Moisture. Itselleni pyysin testattavaksi oman hiuslaatuni mukaan päivittäin käytettäviä (Everyday) sekä hiusta kosteuttavia (Moisture) tuotteita. Etenkin hikitreenien jälkeen minun on välttämätöntä pestä hiukset päivittäin, joka osaltaan kuivattaa hiusta ja rasittaa hiuspohjaa. Mielenkiinnolla lähdenkin siis testaamaan, miltä jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetut Everyday -tuotteet tuntuvat käytössä ja miten taas Moisture -linjan tuotteet kosteuttavat hiusta.


Everyday -linjan* tuotteet on pakattu herkullisiin mintunvärisiin pakkauksiin, jotka jättää mielellään kylpyhuoneessa näkyville. Päivittäiseen käyttöön tarkoitetut tuotteet ovat mietoja ja hellävaraisia, eivätkä ne kuivata hiuksia tai hiuspohjaa. Koostumuksessa kerrotaan olevan muun muassa hiusta pehmentävää ja kosteuttavaa abyssinican siemenöljyä sekä rauhoittavaa aloe veraa.

Tuotteiden tuoksu on mieto, puhdas ja raikas – itse asiassa tuotekuvauksessa sen kerrotiinkin olevan sitruunaverbenamainen. Shampoo vaahtosi kosteissa käsissä helposti, eikä tuotetta tarvinnut paljoa tällaiselle ekstrapitkällekään hiukselle. Pelkän shampoopesun jälkeen hius ei tuntunut natisevan puhtaalta. Hoitoaine toimi vähintäänkin yhtä hyvin kuin sarjan shampoo, ja hetken odottelun jälkeen kun hiukset huuhteli, jäi niihin kiva kiilto, kosteus sekä puhdas tuoksu. Tykästyin tämän sarjan tuotteisiin itse asiassa niin paljon, että näistä voi olla jatkossa haastajaksi aikaisemmalle luottosarjalleni, L'Occitanen Aromachologielle. Todennäköisesti päädyn käyttämään tätä tuotesarjaa arjessani säännöllisesti.


Moisture -linjan* tuotteista sain itselleni normaalia jälleenmyyntipakkausta suuremman pro-koon testattavaksi. Kosteuttavan linjan tuotteet sisältävät tehoaineenaan kookosöljyä, ja niiden kerrotaan pehmentävän etenkin karheita, kuivia ja elottomia hiuksia. Vaikka tuotteet sisältävätkin kookosöjyä, eivät ne jätä hiuksiin latistavaa tunnetta. Pesun ja hoitoaineen jälkeen hiukset tuntuivat todella pehmeiltä ja kosteutetuilta. Mikä parasta, tämän sarjan tuotteet tuoksuvat houkuttelevan makealle karamellille, josta jää mieto tuoksu myös suihkun jälkeen hiuksiin!

Ida Wargin tuotteita on saatavilla monesta eri kauneuden verkkokaupasta, kuten esimerkiksi Nordicfeeliltä tästä*Eleveniltä tästä* sekä Kicksiltä täältä*Mikäli lainkaan kiinnostuit, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä sarjaa. Nyt jos koskaan hinta-laatusuhde on hiustuotteissa kohdallaan!

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika