Slider

ALKAVAN KESÄN KOSMETIIKKAUUTUUKSIA

5/17/2019

* Sisältää affiliate-linkkejä
Mukavaa ja aurinkoista perjantaita sekä alkavaa viikonloppua! Kävin eilen pitkästä aikaa oikein kiertelemässä kauppoja Isossa Omenassa ja samalla kiinnitinkin huomiota esimerkiksi Kicksin, The Body Shopin, L'Occitanen ja Emotionin esiin nostamiin uusiin tuotelanseerauksiin. Ajattelin tässä postauksessa nostaa esiin näistä lanseerauksista itseäni eniten kiinnostaneita tuotteita, joista varmasti osan käynkin ostamassa itselleni testiin – etenkin kiinnostaisi The Body Shopin Carrot -sarja ja limited edition inkiväärituotteet sekä Garnierin uusi luomusertifioitu BIO-sarja.

Meikkien kohdalla uusia lanseerauksia tulee jatkuvasti, lähes viikoittain, mutta itse aina jotenkin kiinnitän meikkejä enemmän huomiota ihonhoitotuotteiden uutuuksiin. Harmikseni esimerkiksi kauneustubettajat puhuvat varsin vähän ihonhoidosta ja hiustuotteista, kun taas meikkeihin keskitytään todella paljon. Ajattelinkin, että tulevaisuudessa voisin ottaa tavaksi aina silloin tällöin esitellä erityisesti ihonhoidon saralta uusimpia lanseerauksia. Samalla voisin jakaa ajatuksiani siitä, mitä mahdollisesti testaisin ja mitä en. Miltä tällainen idea kuulostaisi?
Kuvat ja tuotetiedot: The Body Shop

BODY SHOP CARROT WASH ENERGIZING FACE CLEANSER* Porkkanatuotteet ovat palanneet The Body Shopille, ja itse näin eilen myymälässä ainakin tämän kasvoputsarin sekä päivävoiteen porkkanasarjasta. Tuotteiden valmistuksessa on käytetty elintarviketeollisuudelle kelpaamattomia, kiemuraisia luomuporkkanoita. Kasvopesussa on A-vitamiinipitoisen luomuporkkanan lisäksi käytetty yhteisökaupan luomutuotettua aloe veraa Meksikosta. Sarjan tuotteet ovat vegaanisia ja sisältävät 93% luonnon raaka-aineita.

THE BODY SHOP SEAWEED BALANCE SHEET MASK* Sanoinkin jo edellisen Betten unboxingin yhteydessä, että rakastan sheet maskeja. Kun näin tämän naamion ajattelinkin, että se sopisi varmasti omalle iholleni täydellisesti. Olen tykännyt Body Shopin merileväsarjan tuotteista ja erityisesti suosikkini on sarjan kasvovesi. Nyt sarjaan on tullut myös sheet mask, joka tarjoaa mattapintaisuutta, tasapainotusta ja kosteutusta rasvaiselle ja sekaiholle. Naamio on biohajoavaa materiaalia, 100% vegaaninen ja sisältää kurkku-uutetta, mineraalipitoista merilevää sekä yhteisökaupan luomutuotettua aloe veraa.

THE BODY SHOP SPECIAL EDITION GINGER SHOWER GEL*  Tämän inkiväärisarjan tuotteiden tuoksu oli huumaava! Jos pidät energisoivista ja raikkaista tuoksuista (kuten esim. Body Shopin greippituotteista), uskon että pitäisit myös näistä tuotteista. Etenkin urheilun jälkeen näkisin inkiväärisuihkugeelin toimivan hyvin raikastavana putsarina koko vartalolle. Tuote on 100% vegaaninen ja sisältää mm. Intiassa tuotettua inkiväärijuuriuutetta sekä yhteisökaupan luomuruokosokeria Paraguaysta. Inkiväärisarja on myynnissä ainoastaan rajoitetun ajan.

Kuvat ja tuotetiedot: Kicks

BUDGIE THE SUNBLOCKER MIST* Kicksin Suomen markkinoille lanseeraaman Budgie-tuotesarjan aurinkosuijasuihke hiuksille näyttää helpolta tavalta suojata hiuksia. Suihke sopii kaikille hiustyypeille ja sisältää UV-suodattimet, jotka ehkäisevät lämmön ja auringon aiheuttamia vaurioita. Syvältä hoitavat kookos- ja persikankukkauutteet korjaavat hiuksia ja ravitsevat hiuspohjaa. Luonnollinen vaha luo hiuksiin kevyen ja vedenkestävän suojan. Lisäksi suihke silottaa pörröisyyttä ja antaa hiuksille kiiltoa. Tuote tuoksuu persikkaiselle ja on 100% vegaaninen.

L'OREAL SHAKE & GLOW MIST* Tämän postauksen ainoaksi meikkiin liittyväksi tuotteeksi valitsin L'Orealin uutuussuihkeen, joka sopii meikin pohjustamisen lisäksi myös sen kiinnittämiseen setting sprayn tapaan sekä raikastamiseen pitkin päivää. Suihkeen luvataan kosteuttavan 24 tunnin ajan. Olisiko tästä MACin Fix+ suihkeen edullisemmaksi kilpailijaksi?

GARNIER BIO KONJAC SPONGE CLEANSER* Garnier lanseerasi hiljattain uuden luomusertifioidun kosmetiikkasarjansa, jossa oli mukana mm. kiinnostavat kasvoöljy, puhdistusvesi, kosteusvoide sekä tämä konjac-sieni. En ole koskaan kokeillut konjac-sientä, mutta ajattelin ostaa tämän kyseisen sienen testiin. Botanical Cleansing Sponge on valmistettu täysin luonnollisesta konjak-kasvin kuidusta, joka tunnetaan puhdistus- ja kuorintakyvystään. Sitä voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Konjac-sieni puhdistaa ihon, jättää sen pehmeäksi ja uudistaa ihoa. Sieni kuuluu laittaa ensin hetkeksi lämpimään veteen pehmenemään, jonka jälkeen siitä puristetaan ylimääräinen vesi pois. Sieni vaihdetaan 2-3kk välein.

Mitä te tykkäsitte näistä postaukseen valitsemistani kosmetiikkauutuuksista? Oliko joku tuote teille jo tuttu, entä aiotteko myös te kokeilla jotain näistä tuotteista?


Laura

2 kommenttia:

  1. Tilasin pari tuotetta BS:ltä, ja tilauksen mukana oli näyte tuon Carrot-sarjan kasvojen kosteuttajasta. En ole sitä vielä käyttänyt, mutta ehdottomasti aion! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaa tuotetta ja tule sitten kertomaan, mitä mieltä olit siitä! Olisi mielenkiintoista kuulla myös muiden ajatuksia tuosta tuotesarjasta :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika