Slider

ARKIPÄIVÄN MY DAY

2/15/2019

Haluan kaiken asetellun, esteettisen kosmetiikka- ja sisustuspainotteisen sisältöni lisäksi tuoda tänne blogiin myös tuulahduksen täysin tavallisesta elämästä. Arkipäivän my day:ssa ajattelinkin arkeani rytmittävän opiskelun ja vapaa-ajan kuvauksen yhdistyvän luonnostaan. Jollain tavalla minusta on huvittavaa ja tappavan tylsääkin kuvailla tällaista tavallista päivää, mutta toisaalta seuraan itsekin kaikkein mieluiten muiden blogeista ihan sitä tavallista, aitoa arkea. Joten tässä se tulee – arkipäivän my day!
06:45 Herätyskello soi, nappaan puhelimen käteeni ja sammutan herätyksen. Laitan nettiradiosta päälle Aamulypsyn ja samalla selaan pikaisesti somet läpi.

06:50 Nousen ylös, napsautan edellisenä iltana ladatun kahvinkeittimen päälle ja kahvin tippuessa kampaan hiukset ponnarille, pesen kasvot ja kerään päivän meikit pöydän ääreen. Meikkaamisessa menee arkiaamuisin noin 30-35 minuuttia.

7:25 Naama on valmis, joten kiehautan vedenkeittimessä veden puuron sekaan. Kun puuro tekeytyy, puen päälle ja syön pikaisen aamupalan – tässä olen nopeusmestari, joten selviän noin 5 minuutissa.

7:30 Metrolle ja yliopiston kirjastoa kohti. Reissuun menee noin 20-25 minuuttia.

7:55 Perillä. Nappaan päivän tarvittavaa taustakirjallisuutta mukaan ja suuntaan kirjaston ylempiin kerroksiin varaamaan hyvän lukupaikan. Opiskeluni on tällä hetkellä todella teoreettista, eli koostuu lähinnä taustoittavien luentojen katsomisesta, kirjallisuuteen ja tutkimusartikkeleihin paneutumisesta ja kirjoittamisesta. Tänään aiheenani on osallistumisen, osallisuuden ja toimijuuden tarkasteleminen sosiaalityössä.
11:15 Nälkä alkaa häiritä keskittymistäni, joten nappaan läppärin reppuun ja suuntaan lounaalle. Tykkään erityisesti Cafe Portaalin keittolounaista tai jos päivän keitto ei ole mieleen, suuntaan Porthaniaan. Jos tuttuja sattuu olemaan myös opiskelemassa yliopistolla tai muuten keskustassa, on lounastreffit kiva hetki saada pieni tauko ajatustyöstä.

11:45 Nappaan lounaskahvin mukaani ja palaan paikalleni. Tässä vaiheessa aina kiitän itseäni siitä, että jaksoin raahautua yliopistolle heti aamusta – yleensä lounaan jälkeen kirjastossa on ruuhkaa siiheksi asti, että istumapaikkaa voi olla vaikeaa löytää.

15:00 Lähden hieman päivän motivaatiosta ja työmäärästä riippuen kahden ja kolmen välillä kotia kohti. Tänään jaksoin olla kolmeen saakka, jonka jälkeen vajaa puolen tunnin metromatka takaisin Espooseen. Kotimatkalla käyn tarvittaessa kaupassa tai nappaan välipalan mukaani.

15:45 Kotona. Syön kevyen välipalan, pesen/viikkaan pyykkejä ja laitan tiskejä. Selailen somea, saatan avata koneen ja lukea blogeja. Vaihdan vaatteet ja lähden päivän jumppaa/salia kohti.
17:50 BodyPumpin aika. Tällä hetkellä pumpissa on menossa miksaukset eli rakkaita vanhoja tuttuja biisejä, jonka vuoksi olen käynyt tunnilla useamman kerran viikossa. Normaalisti viikkoon kuuluu yksi pumppi, yksi/kaksi kuntosalia, tanssia ja joogaa.

19:15 Taas kotona – suihkuun, kylpytakki päälle ja päivän toista ruokaa laittamaan. Monesti syön iltaisin jotain kevyttä mutta proteiinipitoista, jolla jaksan loppupäivän. Niin kuin monena muunakin iltana, päädyn tekemään myös tänään salaattia. Salaatissa on kaikkea mitä jääkaapista löytyy: esimerkiksi parsakaalia, tomaattia, kurkkua, kvinoaa, pähkinöitä, juustoa ja kuivattuja karpaloita.

20:00 Sohvalle rojahdus, telkkari päälle ja aivot narikkaan. Poikaystävä tulee viimeistään tässä vaiheessa myös töistä ja harrastuksista kotiin, joten ilta on meidän yhteistä aikaamme arkisin. Katsotaan joko jotain suosikkisarjaamme tai Netflixiä. Tällä hetkellä seurannassa on mm. Yökylässä Maria Veitola, Selviytyjät, Syke ja kaikkien aikojen paras ohjelma Sohvaperunat.

22:00 Aika sammuttaa valot, ladata kahvinkeitin aamuksi ja mennä nukkumaan. Huono tapani on selata somea vielä hetki sängyssä ennen nukkumaanmenoa, vaikka joka ilta ajatuksenani olisi sen sijaan lukea kirjaa – ehkä vielä joskus...

Tällä kertaa tällainen hieman arkisempi postaus, jota en sen kummemmin suunnitellut. Kertokaahan ihmeessä, mitä tykkäätte tämän tyylisistä postauksista. Haluatteko enemmän "aitoa" arkista sisältöä vai suunnitellumpaa kauneus- ja sisustussisältöä? Vai jotain ihan muuta? Tässä viimeaikoina olen taas ollut hieman hukassa blogini suunnan kanssa, sillä tuntuu, että haluaisin kirjoittaa niin monesta asiasta. Samalla en kuitenkaan ole täysin varma, mitä te seuraajat haluatte lukea. Kaikki toiveet, ideat ja kommentit ovatkin aina enemmän kuin tervetulleita.

Nyt laitan koneen vihdoin kiinni opiskelupäivän päätteeksi ja suuntaan salin kautta karkkiostoksille. Ihanaa viikonloppua!

6 kommenttia:

  1. Anonyymi2/16/2019

    Mä tykkään kans hirveästi tämmöisistä my day - tyyppisistä postauksista, en tiedä mikä näissä viehättää! :D luulen että sun ei kantsi liiaksi ottaa stressiä sisällöstä, kirjoita vain jatkossakin itseäsi kiinnostavista aiheista lukijoiden toiveita silloin tällöin toteuttaen. Silloin meiningissä pysyy aitous ja tekemisen ilo mukana 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos kannustavasta kommentista! :) Ehkä täytyykin tehdä vaan entistä enemmän sen kummemmin suunnittelematta höpöttelypostauksia ja muita itseä kiinnostavia aiheita. Kiva on tosin teiltäkin saada ideoita ja kommentteja siitä, mikä kiinnostaa ja mikä taas ei niinkään!

      Poista
  2. Tällaiset arkipäivän "lätinät" kiinnostavat ainakin itseäni melkeinpä eniten. Näitä siis ehdottomasti lisää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet Erika myös samaa mieltä! :)

      Poista
  3. Kiva postaus! Ehdottomasti lisää myös tämmöisiä postauksia sun arjesta! Myös sun treeneistä olis kiva lukea, ja oliskos mahdollista saada sultakin rahaan ja rahankäyttöön liittyvää postausta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sullekin kivasta kommentista! :) Ja ehdottomasti voisin kirjoitella taas pitkästä aikaa myös treeneistä enemmän. Rahankäytön suhteen olen tehnyt linjauksen, etten juurikaan aihetta blogissani avaa, mutta esimerkiksi jonkinlaisen ' missä pihistän, missä panostan ' -tyyppisen postauksen voisin hyvinkin kuvitella tekeväni. Kiinnostaisiko siis nähdä sellaista? :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika