Slider

ALEKOODEJA JOULUOSTOKSIIN

12/10/2018

* Sisältää affiliate-linkkejä

Terveiset sohvanpohjalta! Täällä painitaan pienoisen flunssan kourissa, mutta onneksi tällä viikolla saakin tehdä töitä ainoastaan kotoa ja koneelta käsin. Jospa sitten viikonlopulle ja synttäreiksi paranisin. Minulla alkaa olla jo jouluostokset kasassa, ja iso osa paketeista onkin jo valmiina kuusen alla odottelemassa kulkeutumistaan oikealle omistajalle. Tiedän kuitenkin, etteivät kaikki ole ihan näin ajoissa jouluostostensa kanssa – siksi ajattelinkin tulla jakamaan muutaman löytäneeni alekoodin ja tarjouksen teidän kanssanne, jos jouluostokset ovat vielä kesken. Monissa verkkokaupoissa ennen 16. päivää tilatut tuotteet ehtivät vielä ennen joulua perille, joten ainakin vielä tämä viikko on aikaa tehdä jouluostoksia joko itselle tai läheisille. Toivottavasti koodeista on teille apua, mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!
BUBBLEROOM*Jos jouluaaton mekko on vielä etsinnässä, saat nyt -25% alennusta valikoiduista mekoista vielä 12. päivään saakka! Mekkoihin pääset suoraan tästä*. Mekkoalen lisäksi Bubbleroom tarjoaa kaikille uusille asiakkaille 10% alennuksen yhdestä ostokerrasta, kun tilauksen arvo on vähintään 10 euroa (voidaan käyttää kerran per asiakas, ei koske merkkejä Coach, Marc Jacobs, Michael Kors, Rebecca Minkoff, Billi Bi, Rock and Blue, Hollies, Boomerang, Svea, D.Brand, Jofama, UGG). Alennuksen saat kassalla koodilla NEWWEB.

NORDICFEEL*Nordicfeelin joulukalenterissa on joka päivä erikseen ilmoitettava tarjous jouluaattoon saakka. Tarjouksessa on mm. hajuvesiä ja kosmetiikkaa – tänään tarjouksena on -30% alennus Boss Bottled Unlimited -tuoksusta. Päivän tarjouksen pääset kurkkaamaan tästä*. Lisäksi Calvin Klein -tuotteet ovat 40% alennuksessa 15.12 saakka.

THE BODY SHOP*Body Shopilla on joulun alla paljon vaihtuvia tarjouksia. Tällä hetkellä tarjouksessa ovat muun muassa Delights bagit, jotka sisältävät pienen vartalovoiteen, käsivoiteen ja suihkugeelin. Kaikki tarjoustuotteet pääset katsomaan tästä*.
IDEAL OF SWEDEN*. iDealin kuorista tällä hetkellä nosteessa ovat Instagramin perusteella olleet Janni Olsson-Delérin suunnittelema mallisto, leopardikuosi ja marmori. Odottelen itsekin malttamattomana paria tuotetta heiltä, jotka näytän heti, kun ne saan itselleni! Koodilla FIWINTER saat kaikista tuotteista -20% alennuksen joulukuun loppuun saakka. iDealin joululahjavinkkeihin pääset tästä*.

HEHKU*. Hehkun verkkokaupassa on tällä hetkellä kaikki tuotteet -30%! Valikoimasta löytyy mm. Dermalogica, Clinique tai oma suosikkini L'Occitane. Kosmetiikkaa ja hiustuotteita löytyy myös miehille, joten lahjat voi napata myös isälle tai poikaystävälle. Hehkun joululahjaideoihin pääset tästä*.

KICKS*.  KICKSin verkkokaupan tarkastelu on allekirjoittaneelle aina uhka ja mahdollisuus, sillä voisin ostaa lähes koko heidän valikoimansa... Tämän hetken omia suosikkeja ovat mm. MAC, Smashbox ja Anastasia, jonka lisäksi testiini pääsee uutuus Suomessa, nimittäin IT Cosmetics! Joulukuussa KICKSilla on menossa joulukalenteri, jossa joka päivä vaihtuva tuote on -50% alennuksessa. Joulukalenteriin pääset tästä*.

PS! Verkkokaupoista ainakin The Body Shop ja KICKS tarjoavat myös ilmaisen toimituksen jouluaattoon saakka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika