Slider

UUDET KESÄKENGÄT - MARKA PIKKUINEN UNIKKO

6/27/2018


Kuten monesta muustakin aleista ostamastani jutusta, voin sanoa näitäkin Marka Pikkuinen Unikko -kenkiä katselleeni jo moneen kertaan normihintaisena. Ajattelin kuitenkin aina, etten koskaan laittaisi tennareihin rahaa 125 euroa. Sitten sattui Marimekon alennusmyynnit (jotka ovat yksi omista vuoden odotetuimmista aleista), ja bongasin nämä kengät netistä muutaman kympin alenuksella - loppuunmyytyinä. No, myymälässäkin oli yhdet omaa kokoani, jotka juuri onnekkaasti myytiin nenäni edestä pois.

Metsästysvietti heräsi kun kuulin, että Espoossa olisi vielä kaksi paria kokoani jäljellä. Päätin heti, että ne on saatava. Soitto, varaus ja junalla huristellen Espooseen. Kengät istuivat juuri niin kuin pitikin ja sain kun sainkin ne omakseni! Nämä ja erityisesti hieman neutraalimman värinen Mini Unikko, ovat olleet yllättävän suosittu malli tänä keväänä/kesänä. Materiaali on paksua, kierrätettyä puuvillamarkiisia joka tuntui mukavalta sekä tukevalta jalassa. Paksu kumipohja on myös kiva  moderni yksityiskohta klassisen kuosin kaverina.

Unikkokuosi tuntuu aina jakavan mielipiteitä, mutta omaan silmääni nämä ovat täydelliset raikkaat kesäkengät ja samalla myös asuste muiden joukossa. Mitä te tykkäätte? 

4 kommenttia:

  1. Anonyymi6/27/2018

    Ihanat ja niin kesäinen kuosi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Ihan paras löytö kesäkengiksi :)

      Poista
  2. Anonyymi6/28/2018

    Pirteät kengät! Minusta unikkokuosi on oikein kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minustakin Unikko toimii pieninä yksityiskohtina oikein kivasti :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika