Slider

MUSAT MUKAAN TREENEIHIN: SUDIO SWEDEN

6/22/2017


Ihanaa juhannuksen aatonaattoa teille kaikille! Toivottavasti olette jo löytäneet tänne uuteen osoitteeseen ja päästään yhdessä totuttelemaan täällä puolella bloggailuun. Minulla oli todella hämmentynyt olo koko eilisen päivän tämän osoitteen- ja nimenvaihdoksen takia ja mietinkin moneen kertaan, että oliko tämä nyt oikeasti hyvä ratkaisu. Tätä oli kuitenkin mietitty jo sen verta kauan, että olen varma päätöksestäni. 

Vihdoin pääsen kirjoittamaan omalla nimelläni, juri niistä teemoista jotka tuntuvat kaikkein tärkeimmiltä minun elämässäni - enää en ole nimen perusteella luokiteltavissa treeniblogiksi, vaan tarkoitus olisi kuvata elämää laajasti ja realistisesti. Toivottavasti teillä blogger-lukijoilla muuten päivittyy nämä uudet postaukset listallenne. Sanokaa, jos siinä on vielä jotain häiriötä! Tänään aamulla myös Indiedaysin bannerit asennettiin uudelleen ja sivun osoite päivitettiin heille, joten postausten tulisi jatkossa nousta myös Indiedaysin listalle. 
Mutta tämän postauksen asiaan! Nimittäin sain pienen juhannuksen aloittajaislahjan Sudio-nimiseltä yritykseltä. Sudio on ruotsalainen brändi, joka valmistaa ja suunnittelee korkealaatuisia langattomia kuulokkeita. He ystävällisesti lähettivät minulle langattomat bluetooth-kuulokkeet, jotka valitsin Regent-mallissa ja valkoisessa värissä. Jo pelkkä pakkaus oli minusta super kaunis, mutta itse kuulokkeet - aivan upeat. Näihin kuulokkeisiin on mahdollista hankkia myös vaihdettavia cappeja (yhdet tulee aina ilmaiseksi pakkauksen mukana) ja itselleni valitsin marmoriset capit. 

En ole aikaisemmin omistanut muita kuin nappikuulokkeita, joten olin näistä aivan mielettömän innoissani! Ensitestauksella äänenlaatu vaikuttaa todella hyvältä ja kuulokkeet istuvat hyvin. Aionkin ottaa nämä testiin heti seuraavalle lenkille ja miksei salillekin. Tykkään itsekseni treenatessa olla ihan omissa maailmoissani ja kuunnella juuri sellaista musaa, joka nostaa motivaatiota. Langattomat kuulokkeet helpottavat oman musiikin kuuntelua treenissä, sillä piuhat eivät ole tiellä ja sotkeutumassa käsiin tai laitteisiin kokoajan. En tosin tiedä, onko valkoinen hikitreeniin kaikkein otollisin väri, mutta katsotaan miten nuo reagoivat hikoiluun tai hiustuotteisiin. Voin kertoa teille fiiliksiä ja kokemuksia muutamien treenien jälkeen ja sitten sanoa, olisiko musta väri ehkä treenikyttöön parempi vai sopiiko myös valkoinen siihen yhtä hyvin. Yhden asian tiedän varmaksi jo nyt - nämä kuulokkeet tulevat kulkemaan korvillani lukuisia kertoja, kesäisiä Helsingin katuja kulkiessani.

PS! Koodilla LAURA saat nyt 15% alennuksen kaikista Sudion tuotteista kotisivuilta tilattaessa. Lisäksi koodi oikeuttaa ilmaiseen pikatoimitukseen Suomeen :)
* yhteistyössä Sudio, kuulokkeet saatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika