Slider

Viikon kuulumisia

9/26/2014



Terve! Olenpas mä taas ollut hissukseen blogin puolella. Insta kun kulkee kokoajan mukana, sitä tulee päivitettyä parikin kertaa päivässä. Jos siis haluatte paremmin pysyä mun menossani mukana, niin lauraannika seurantaan :D Okei, yritän nyt ryhdistäytyä myös täällä blogissa sillä arki rullaa ja aika säännöllistä alkaa jo elämä täällä olla. Ajattelin alkaa aina välillä, vaikkapa kerran viikossa kertomaan muiden postausten ohella aivan tuiki tavallisia kuulumisia tekstin muodossa. Kiinnostaako sellaiset postaukset teitä?

Tosiaan tällä viikolla on ollut kaikkea kivaa taas. Koulun parissa menee paljon aikaa sillä olin aika ahne kursseja valitessani... Syksylle taitaa tulla ainakin se 38 opintopistettä kun tavoitemäärä on se 30. Katsotaan miten jaksan, mutta aiheet ja työskentelytavat on vaan niin mielenkiintoisia että oli pakko valita vaikka mitä! Kehityspsykologiaa nettiluennoilla, puhe-ja kirjoitusviestintää pienryhmissä ja videoblogia tehden. Lisäksi toki oman alan johdanto-opinnot joissa työstetään myös ryhmäesseitä sekä muita opintotehtäviä. Kivaa on se, että varsinaista lähiopetusta on hyvin vähän ja oppiminen tapahtuu omaehtoisesti vapaa-ajalla. Sovimme esim. oman pienryhmämme kanssa tapaamisia aina arki-illoille teekupin ja pullan ääreen, ei sekään hullumpi tapa opiskella.

Koulujuttujen lisäksi olen käynyt juoksemassa, loikkimassa portaita, pyöräillyt ja tehnyt kotijumppaa niin että vatsa- ja rintalihakset on niin kipeät ettei meinaa mikään luonnistua. :D Onko vähän siis aikaa edellisestä lihaskuntotreenistä?! Ehkä hieman liikaakin, mutta eipä noille sairasteluille mitään voi. Nyt sitten taas ruotuun ja kiitos myös vinkeistä edelliseen postaukseen! Täytyy niitä kokeilla ennen salikortin alkua. 

Lisäksi eilen meillä oli fuksiaiset, jotka olivat ihan syksyn kohokohtia. Kierrettiin ympäri kaupunkia vihjeiden kanssa eri rasteilla joita kakkoset olivat meille väsänneet. Teemana oli tosiaan pyjamabileet, eikä näin alkoholittomanakaan mulla tullut kylmä vaikka pelkkää kokista siemailinkin koko illan ;D Lopulta ilta huipentui kirkkopuiston pisteidenjakoon, jossa meidän mahtava Team Munanpyörittäjät (älkää kysykö...) voitti koko homman, tietenkin! Palkintona lahjakortit mäkkäriin, joten koko kööri suuntaakin sitten joku päivä sinne hienolle illalliselle- opiskelijatyyliin siis :D



Viikonloppu menee ihan vain rentoillessa, treenatessa ja opiskellessa. Ajattelin myös nukkua,nukkua... Ensi viikolla sitten taas uudella energialla ja tarmolla! Nyt ruudut auki ja Vain Elämää katsomaan :)

8 kommenttia:

  1. Oi fuksiaiset on kyllä yks parhaista jutuista ikinä :)

    VastaaPoista
  2. Mä itse vielä odotan meidän bilsan fuksien fuksiaisia, vähän kauhulla odotan, mutta varmasti oli teillä tosi kivaa! Jos teillä järjestetään sitsejä, niin kannattaa mennä, itse korkkasin sitsi-kokemukset eilen illalla! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko teillä jokin teema fuksiaisissa? Ne oli oikein mukava kokemus, ei yhtään samanlaista nöyryytystä kuin lukioiden nahkiaiset esim. :)

      Poista
  3. Anonyymi9/28/2014

    Ootko huomannut, että painossa tai kropassa olisi tapahtunut jonkinlaista muutosta, kun treenaaminen on jäänyt vähemmälle? Itselläni tuntuu, että hirmu nopeasti alkaa vaikuttamaan pelikuvassa liikkumattomuus! Silloin kahta kovemmin taas liikkeelle :-) ja johan taas treeni kulkee, tauko tekee hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se elämä tietysti näkyy kropassa ja myös se jos liikunta jää vähemmälle. Mutta se on osa elämää enkä mä itse näe sitä mitenkään ahdistavana tai huonona juttuna :)

      Poista
  4. Anonyymi9/28/2014

    En tiennyt että oot alkoholiton mutta hienoa lukea että yksi mun bloggaajaesikuvista on samoilla linjoilla mun kanssa!:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähes alkoholiton kyllä :) Pari kertaa vuodessa juon enemmän, mutta en näe sille tarvetta joten olen päätynyt olemaan pääasiallisesti ilman!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika