Slider

LesMills BodyPump

3/15/2012


LesMills omistaa kasan konseptitunteja, joiden lisenssin kuntokeskus voi ostaa, ja sen jälkeen tarjota tuntivalikoimassaan näitä tunteja lisensioitujen ohjaajien johdolla. Ohjelmat ovat samat ympäri maailman, ja samaa ohjelmaa vedetään keskimäärin 3kk. Uusia ohjelmia musiikkeineen tulee siis vuodessa 4 kappaletta.

BodyPump on näistä konseptitunneista ylivoimaisesti suosituin. Tunnilla käydään 10 biisin aikana läpi kaikki kehon suuret lihasryhmät, toistomäärät ovat suuria ja tunti kehittääkin lihasvoiman sijaan enemmänkin lihaskestävyyttä. Lihakset eivät siis pääse pullistumaan isoiksi, vaikka kuinka paljon tykkäisikin pumpissa käydä :) Tunti ei ole aerobinen, mutta esim. kyykyt ja askelkyykyt saavat kyllä hengästymään. Tunneilla käy tasaisesti sekä naisia että miehiä. Tekniikka on todella iso osa pumppia, sillä liikkeistä ei saa tehoa irti, jossei tiedä missä lihaksessa liikkeen kuuluu tuntua ja miten liike tehdään puhtaasti.

Itse alotin pumpissa käymisen reilu vuosi sitten, eli vasta 2 ja puoli vuotta muiden ryhmätuntien aloittamisen jälkeen. Nyt olen aivan koukussa. Viimevuodelta pumppikertoja kertyikin vajaa sata. Lähitulevaisuudessa siintääkin pumpohjaajan peruskoulutus, ja ohjaajalisenssin hankkiminen :) Kaikki, keitä vähänkään alkoi kiinnostamaan, suosittelen ehdottomasti menemään kokeilemaan! Ohjaaja osaa auttaa kyllä painojen valitsemisessa (jota itse ensimmäisellä pumppikerrallani pelkäsin..) ja kun reippaasti kertoo olevansa ensikertalainen tai ensimmäisiä kertojaan pumpissa, niin ohjaaja kertoo liikkeiden tekniikat tarkasti.
Pump on syystäkin maailman suosituin ryhmäliikuntatunti!

Tässä palanen uusimmasta BP81 ohjelmasta;








<3Laura


12 kommenttia:

  1. Anonyymi3/15/2012

    Ihana huppari ja tosi kiva tuo banneri!

    VastaaPoista
  2. Mäki muistan vielä kun asuin kotona (ja pääsin käymään lesmills tunneilla), niin kävin just tuolla bodypumpissa ja tykkäsin iha hulluna, se oli nii kivaa! ja sit toki kävin bodystepissä ja bodycombatissa jnejne mutta en enää 8(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Mä oon combatissa käynyt reilun kolme vuotta nyt, ja stepissä myös, mutta meillä ei oo lesmillsin steppiä. Eiks siellä missä nykyään asut ni oo sit mitään salia missä olis lesmillsiä? :) Niiden nettisivuilta näkee kätevästi kartasta kaikki Suomen lisensioidut salit, linkki on tossa mun blogin alla :)

      Poista
  3. kivan olonen blogi ja ihana huppari! :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kiinnostava blogi ja ihana banneri :)

    http://emilianstuff.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. ihana juicy !
    http://katanlinna.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Tekis mieli joskus itse kans käydä kokeilemassa tuota :o tosi monet meinaan kehunut!

    http://noturningleft.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa :) Kokeilematta ei voi koskaan tietää!

      Poista
  7. Anonyymi3/19/2012

    Moikka! Kuinka paljon olet jo ehtinyt miettimään tuota ohjaajakoulutukseen menemistä, nimenomaan pumppiin siis? LesMillssillähän on tosiaan se ainoa rajoitus, että pitää olla täysi-ikäinen. Onneksi itsellä ei ole enää kuin pieni hetki :DD Ootko harkinnu jo muitakin lisenssejä kuin pumppia? Muttajuu, LM-tunnit on kyllä ihan huippuja!!
    -anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipsan! :)

      Olen siis ensin menossa spinningohjaaja koulutukseen, ja siitä seuraavana pumppiin. Olen saamani palautteen mukaan jo valmis ohjaaja, kunhan vaan pääsen ensvuoden alussa sitten peruskoulutukseen. Siihen asti käyn oman ohjaajan kanssa tekniikkaa läpi ja vedän välillä koulussa tunteja että pääsen siihen kiinni :) Ohjaustaustaa multa löytyykin jo, eli enää koulutukset ja siitä se sitten voi alkaa :) Muista lisensseistä mulle on salin ohjaajat suositellu ainakin jamia, mutta sen aion ottaa sit myöhemmin. Pienellä liikkeelle, koko loppuelämä on vielä aikaa! ;)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika