Slider

UUDET GALLERIX -JULISTEET KODIN SEINILLE

10/22/2021

 *Kaupallisessa yhteistyössä Gallerix


Vihdoin meidän uuden kodin remontissa on päästy vaiheeseen, jossa voidaan alkaa myös kunnolla sisustamaan! Huonekalut alkavat löytää lopulliset paikkansa, joten samalla myös tauluja ja julisteita on alettu kiinnitellä seinille. Ensimmäisenä paikkansa löysivät sellaiset taulut ja julisteet, joiden paikan tiesimme heti alusta alkaen. Kuitenkin esimerkiksi olohuoneen taulukollaasi on odottanut paikkaansa, sillä ostimme uuden isomman sohvan, jonka paikka osaltaan sitten määräsi taulujen asettelua.


Yhteistyö Gallerixin kanssa osuikin meille ihan täydelliseen aikaan. Olen katsellut heidän sivustoltaan erilaisia julisteita jo aiemmin, ja nyt pääsin valitsemaan heidän huikean laajasta valikoimastaan meidän seinillemme omia suosikkejani. Gallerix on verkkokauppa, joka tarjoaa erilaisia julisteita, kehyksiä sekä custom made -syntymäjulisteita. Sisustusjulisteista itse ihastuin kaikkein eniten kattavaan graafisten ja skandinaavisten julisteiden valikoimaan. Valitsinkin vaihtoehtojen joukosta meille useita erilaisia ja eri kokoisia julisteita, joista yhdistelin meidän kotiin sopivan kokonaisuuden.


Erilaisilla sisustusjulisteilla on mahdollista saada tilaan uutta ilmettä edulliseen hintaan ja pienellä vaivalla. Itse ihastuin erityisesti löytämiini Bauhaus -julisteisiin, jotka sopivat täydellisesti meidän sisustuksemme henkeen ja väreihin. Olohuoneen kollaasiin yhdistelin myös osaksi uuden tilaamani Olle Eksellin Ögon Cacao -julisteen sekä pienempiä Gallerixilta tilaamiani graafisia julisteita, joihin inspiraatio lähti Bauhaus-julisteista. Kokonaisuudesta tuli mielestäni tosi kiva, ja sitä on halutessaan myös helppo muuttaa esim. vuodenajan, sisustuksen tai vain fiiliksen mukaan.


Mikäli haluat päivittää kotisi sisustusta ja julisteita, Gallerixin julisteista saa nyt heidän sivustollaan 30% alennuksen. Lisäksi alekoodillani Annika30 saatte 30% alennuksen myös syntymäjulisteista sekä kartoista. 


Makuuhuoneen juliste: Bauhaus Art No2

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika