Slider

PHYSICIANS FORMULAN SYKSYN MEIKKIUUTUUDET

10/16/2020

 * Tuotteet saatu pr-lahjana, sisältää mainoslinkkejä


Physicians Formula on ehdottomasti yksi kaikkien aikojen suosikkibrändejäni meikkien saralla – niin markettikosmetiikan kuin kalliimatkin tuotteet huomioon ottaen. Brändin taustalla on nimestäkin päätellen lukuisia lääkäreitä ja tätä myöten myös kliinistä tutkimusta. Lisäksi lähes jokainen brändiltä testaamani tuote on ollut positiivinen yllätys muun muassa pigmenttisyyden tai koostumuksen suhteen. Kaikista parasta on se, että tuotteiden hinnat ovat niiden korkeasta laadusta huolimatta markettitasoisia.


Otin yhteyttä Physicians Formulaa maahantuovaan yritykseen, jolta sainkin pienen paketillisen tämän syksyn uutuustuotteita itselleni testattavaksi. Kokonaisteemaltaan tämän syksyn meikkituotteissa näkyvän etenkin kukkaisen teeman. Monet uutuustuotteet kuuluvatkin brändin Rosé -linjaan, joka on varmasti toinen niistä tunnetuimmista linjoista kaikkein kuuluisimman Butter -linjan lisäksi.


Kokonaisuudessaan täytyy sanoa, etten pettynyt yhteenkään tuotteeseen tälläkään kertaa. Luomivärit olivat juuri niin pigmenttisiä kuin ajattelin, samoin poskipunat ja puuterit. Lisäksi tuotteissa oli myös  mukana niiden tuotelinjoille ominaiset herkulliset tuoksut. Physicians Formulan tuotteita on saatavilla mm. valikoiduista Citymarketeista, mutta jos omassa lähicittarissa ei tuotteita ole, niin niitä löydät myös verkkokaupoista. Esimerkiksi LYKO:lla on laaja valikoima PF:n tuotteita*.



ROSÉ ALL PLAY -EYESHADOW BOUQUET ROSÉ*. Luomiväripaletti kuin kaunis kukkakimppu! Nimensä mukaisesti paletti sisältää ruusun väreistä inspiroituneita sävyjä sekä mattaisina että pressed glittereinä. Koostumus sisältää ruusu-uutetta, jonka kerrotaan rauhoittavan herkkää silmien ihoa. Lisäksi koostumuksessa on mm. gojimarjaa ja kakadukukkaa, jotka ovat hyviä C-vitamiinin lähteitä. Kaiken kruunaa luomivärien hento, kukkainen tuoksu.


Sävymaailman avulla on mahdollista toteuttaa ruusuisia, punaisen ja lilan sävyisiä lookeja, mutta myös lämpimän oranssiin ja ruskeaan taittavia syksyisiä silmämeikkejä. Mattasävyt ovat todella pigmenttisiä, jonka vuoksi suosittelenkin tekemään silmämeikin ennen pohjaa – tällöin varisseen värin saa siististi pyyhittyä kasvoilta pois. Puristetut glittersävyt toimivat parhaiten siveltimellä levitettynä siten, että väriä ns. 'painaa' ihoa vasten. Tällöin isoimmat glitterhiutaleet leviävät tasaisesti ja hienojakoisesti luomelle. Mikäli sävyistä haluaa vielä hohtavamman, toimivat glitterit myös esim. MACin Fix Plussan* kanssa mainiosti. Kokonaisuudessaan tämä on todella ihana paletti, joka sisältää sekä syksyn trendisävyjä että arkeen sopivia lämpimiä neutraaleja!



ROSÉ ALL DAY SET & GLOW POWDER: BRIGHTENING ROSE*. Valoa heijastava puuteri koko kasvoille, joka samalla sekä tuo hehkua että pitää meikin paikallaan koko päivän. Voidemainen tuote tuo iholle luonnollista hehkua, kun taas puuterimaista koostumusta voi käyttää meikin kiinnittämiseen. Myös tämä Rosé -linjan tuote sisältää ruusu-uutetta ja C-vitamiinipitoisia kakadukukkaa sekä gojimarjaa. Sävystään huolimatta puuteri sopii kaikille ihonsävyille, sillä kasvoille levitettynä sävy on lähinnä neutraalin heleä - ei pinkki, kuten pakkauksessa näyttää. Tämä oli ehdottomasti uutuustuotteista se suurin positiivinen yllättäjä, joka pääsikin heti päivittäiseen käyttöön!




MURUMURU BUTTER BLUSH: COPPER CABANA*. Butter -sarjan uusin tulokas on poskipunasävy Copper Cabana. Sävy on lämmin kuparinen, ja täten ihan täydellinen syksyyn. Vaikka sävy näyttää pakkauksessaan todella tummalta ja voimakkaalta, levittyi se näin vaaleallekin iholle yllättävän hyvin. Pigmenttisyytensä vuoksi sivellintä tarvitsee vain hieman dipata pannuun, ja koko poskipäälle saa lämpimän tasaisen sävyn. Butter -sarjan tuotteiden koostumuksesta löytyy mm. murumuru-, cupuacu- ja tucumavoita, jotka tuovat tuotteisiin pehmeyttä ja iholle ekstrahehkua sekä kosteutta. Myös Butter -poskipunissa on kulttituote Butter Bronzerista tuttu ihana, trooppinen makea tuoksu.




MURUMURU BUTTER HIGHLIGHTER: PEARL*. Highlighter, jossa on mielenkiintoinen cream-to-powder -koostumus! Kun tuotetta ottaa sormelle pakkauksesta, se tuntuu voidemaiselta ja ikään kuin 'sulaa' iholle voiteen tavoin. Iholla highlighter kuitenkin tuntuu puuterimaiselta, eli sen voikin helposti levittää myös muiden puuterimaisten tuotteiden päälle. Soveltuu levitettäväksi sekä siveltimellä että sormin, omasta mielestäni sormin levitettynä tuote ehkä sulaa hieman kauniimmin iholle ja tuo näkyvämmän hehkun. Muiden Butter -sarjan tuotteiden tyyliin myös tämä highlighter sisältää murumuru-, cupuacu- ja tucumavoita ja tuoksuu aivan ihanalle. Lisäksi tuotteen sisältämät rasvahapot ja provitamiinit lupaavat kosteuttaa ja hoitaa kasvojen ihoa.




Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika