Slider

LOOKFANTASTIC JOULUKALENTERI 2020 SNEAK PEEK + ALEKOODI

9/25/2020

 * Kalenteri saatu pr-lahjana, sisältää mainoslinkkejä


En malttanut odottaa syyskuun loppua pidemmälle, ennen kuin tulen kertomaan teille ensimmäisestä vuoden 2020 joulukalenteristani! Ehdin jo ihailla tätä kalenteria somessa sen jälkeen, kun kalenterin ulkoasu lanseerattiin. Salaa haaveilinkin mielessäni, josko saisin kyseisen kalenterin käsiini - viime vuonna olin niin tyytyväinen kalenterin sisältöön. Postista kotiin kävellessäni hihkuinkin ilosta, sillä paketti oli juuri kalenterin kokoinen ja painoinen. Ja paketista tosiaan paljastui Lookfantasticin joulukalenteri vuosimallia 2020*!


Tämä joulukalenteri on varmasti yksi kosmetiikka- ja kauneusalan parhaita, sillä se on vuodesta toiseen loppuunmyyty. Kalenterin sisällön kerrotaan olevan arvoltaan yli 500 euroa, mutta hintaa sillä on kuitenkin vain 95e. Lisäksi mikä parasta, Lookfantasticin Beauty Boxin tilaajat saavat kalenterin hinnasta vielä ylimääräisen 15 euron alennuksen. Alennuksen saa myös silloin, jos kalenterin tilatessaan liittyy samalla Beauty Boxin kuukausitilaajaksi. Mikäli siis olet boksin kuukausitilaaja, käytä kalenteria tilatessasi alekoodia ADVENTNEWSUBS saadaksesi kalenterin 80 euron hintaan. Suoraan kalenterin ennakkotilaukseen pääset tästä linkistä*.


Kurkkailin hieman kalenterin luukkujen sisään jo etukäteen, jotta osaisin tulla kertomaan teille kalenterista jotain tätä postausta varten. Kokonaisuudesta täytyykin sanoa sen verran, etten pettynyt tälläkään kertaa. Mielestäni kalenterin ulkoasu on todella upea, ehkä jopa upeampi kuin viimevuotisessa kalenterissa. Musta, kultainen, pinkki ja valkoinen ovat samalla sekä juhlallinen että tyylikäs väriyhdistelmä. Toisin kuin monissa muissa kalentereissa, nämä tuotteet kestävätkin käytössä pitkään, ja siinäkin mielessä kalenteri on ehdottomasti hintansa arvoinen. Luukuissa ei ole monista kalentereista tuttuja "täyteluukkuja", joiden tuotteet olisivat jotenkin turhia ja päälleliimatun tuntuisia, vaan jokaisen luukun tuote on todella harkittu ja kalenterin teeman mukainen. Sisällössä on sekä ihonhoitotuotteita, hiustuotteita kuin meikkejäkin, mutta tänä vuonna sanoisin oman tuntumani mukaan, että keskeisin painotus oli silti ihonhoidossa. Ainut miinus tämän vuoden kalenterille tulee mielestäni siitä, ettei ainakaan oman kalenterini luukuissa ollut mukana viime vuodelta tuttuja tuotekortteja, joten tarkemmat tiedot tuotteista joutuu hakemaan erikseen Lookfantasticin verkkosivuilta.


Kyselin unboxatessani tätä kalenteria Instagramissani, että haluatteko nähdä kalenterin sisällöstä paljastuksia, vai pidetäänkö kalenterin koko sisältö vielä salassa. Äänten jakautuminen oli todella tiukkaa, ja lopulta tilanne näytti siltä, että 60% halusi pitää sisällön salassa, kun taas 40% olisi halunnut nähdä tuotteista sneak peek -paljastuksia. Päädyinkin tekemään niin, että mikäli haluat tietää muutamia paljastuksia siitä, minkä brändien tuotteita kalenterin luukuista paljastuu, selaa tämän postauksen loppuun. Muussa tapauksessa voit lopettaa lukemisen tähän ja pitää salaisuuden vielä itselläsi joulukuun ensimmäiseen päivään saakka!





Ja niin, sitten niihin kalenterin sisältämien brändien paljastuksiin... Miltä kuulostaa, että kalenterin luukuista löytyy esimerkiksi Natasha Denonan, Luxien, Elemisin ja Anastasia Beverly Hillsin tuotteita? Ainakaan henkilökohtaisesti en malta odottaa joulukuun alkua, että pääsen availemaan kaikki luukut – mikäli maltan odottaa siihen saakka... Jos innostuit, suosittelen ennakkotilaamaan kalenterin, koska se on tosiaan viimeisinä viitenä vuotena myyty joka kerta loppuun. Suoraan kalenterin ennakkotilaukseen pääset helposti tästä linkistä*!


Laura 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika