Slider

BENEFIT SAAPUU SUOMEEN!

12/02/2019

* Sisältää mainoslinkkejä

Kuulin edeltävällä viikolla erittäin iloisia uutisia, nimittäin me suomalaiset saamme taas helpommin saatavillemme yhden ihanan kosmetiikkamerkin: Benefitin*! Aikaisemmin iloitsin siitä, että Lookfantastic otti valikoimiinsa Too Facedin tuotteet, joita on aikaisemmin pitänyt erikseen hamstrata ulkomaanmatkoilta Sephorasta. Myös Benefit on ollut aikaisemmin saatavilla esimerkiksi Sephorassa, kansainvälisillä lentokentillä ja hetken tuotteita sai myös ruotsinlaivalta (ei kuitenkaan ilmeisesti enää). Nyt Benefitin tuotteet tulevat kuitenkin helposti suomalaisten saataville 5. joulukuuta alkaen (eli ihan muutaman päivän päästä!) samanaikaisesti sekä Kicksin verkkokauppaan* että Helsingin Mall of Triplan myymälään – jes!

Vielä en osaa sanoa, mitkä tuotteet Kicks ottaa valikoimiinsa ja millainen hintataso tulee olemaan. Se, mitä itse erityisesti toivoisin olisikin, että valikoima tulisi olemaan mahdollisimman laaja myös perinteisten suosikkituotteiden ulkopuolelta – Benefit on erityisen kuuluisa hyvistä kulmatuotteistaan, joten ainakin niiden väittäisin tulevan laajasti saataville. Itse olen aika vannoutunut Benefitin tuotteiden käyttäjä, ja olenkin hamstrannut suosikkejani jo lukuisien vuosien ajan mukaan ulkomailta. Erityisesti Benefitissä minua viehättää matkakokoisten tuotteiden ja sesonkien mukaan vaihtuvien mini-settien määrä, jolloin erilaisia tuotteita pääsee testaamaan hieman edullisempaan hintaan. Harva meistä loppupeleissä kuitenkaan käyttää nopeasti loppuun esimerkiksi kokonaista poskipunaa tai bronzeria. Olen aikaisemmin esitellyt blogissani mm. kaksi erilaista Benefitin mini-settiä, joista itselleni tuli tutuksi esimerkiksi tint-värit sekä miedon pinkki monikäyttöinen Dandelion-puuteri. Toivottavasti näitä matkakokoisia tuotteita tuleekin saataville myös Kicksin valikoimiin.


Ajattelin tässä yhteydessä myös vinkata teille muutamista Benefitin suosikeistani, mikäli olette kiinnostuneita nappaamaan tuotteet ostoskoriinne niiden tullessa myyntiin. En osaa sanoa myöskään sitä, miten suuret varastot Kicksillä tuotteita on, joten ostosten kanssa kannattaakin olla nopea. Todennäköisesti ainakin verkkokaupassa tulee käymään kuhina, sillä kuitenkin harvalla meistä on pääsyä Pasilaan ja Triplan myymälään. Tässä siis lyhyt listaus muutamista ehdottomista suosikeistani Benefiltiltä:

THE PORE-FESSIONAL MATTE RESCUE PRIMER*. Huomaamattoman lopputuloksen antava mattapintainen geeli-primer, joka perinteisen Porefessionalin kaltaisesti myös häivyttää isoja ihohuokosia ja tasoittaa ihon pinnan. Toimii perinteistä kaimaansa paremmin etenkin öljyiselle ja akneen taipuvaiselle iholle.

THEY'RE REAL MASCARA*. Oma suosikkiripsarini Benefitiltä on They're Real, jota olenkin käyttänyt taas kuluneen puolen vuoden ajan jatkuvasti. Tuote erottelee ja pidentää ripsiä sekä tuo samalla sopivasti volyymia. Harjan päässä olevalla pyöreällä pallopäällä värin levittäminen onnistuu tasaisesti ja helposti myös silmän nurkkiin sekä alaripsiin. Jos kaipaat enemmän pidentävää ja kaarevuutta antavaa ripsaria, toinen hyvä valinta on ylemmässä kuvassa matkakokoisena näkyvä Roller Lash Mascara*.

HOOLA BRONZER*. Ehkäpä se Benefitin tunnetuin kulttituote, joten en minäkään kykene suosikeissani sivuuttamaan. Riittoisa aurinkopuuteri sopii sekä luonnolliseen contouriin että aurinkopuuteriksi tuomaan väriä ja lämpöä kasvoille. Sävy on varsin universaali ja kerrostettavissa, jonka lisäksi se blendautuu iholle vaivattomasti. Matkustaessani saatan käyttää tätä bronzeria sekä poskille että myös luomivärinä ala ja yläluomella, sillä sävy on myös siihen tarkoitukseen täydellinen. Vaaleammille ihonsävyille on nykyään saatavilla myös Hoola Lite -versio*.

DANDELION BLUSH/POWDER. Tästä tuotteesta sain minikokoisen version yhden Benefitin matkapakkauksen mukana ja ihastuin siihen heti! Ajattelin alkuun, että kyseessä on pelkkä poskipuna, mutta näin ei ole. Tuotetta voi käyttää kevyen heleänä poskipunana (joskin pigmentti ei ole tällöin kovin voimakas), mutta puuteri sopii myös koko kasvoille, jolloin se kirkastaa ihoa. Lisäksi puuteria voi käyttää luomivärin tapaan. Dandelion -puuteri löytyy tällä hetkellä myynnistä  ainoastaan tästä* ja tästä setistä*.

BENE-TINT*. Yksi Benefitin ensimmäisiä, ellei jopa ensimmäinen (?) tuote. Benetint oli itselleni tuntematon siihen saakka, kunnes sain myös tästä matkakokoisen version testiin. Matkakokoinen puteli onkin sopiva satunnaiseen käyttöön, sillä kerralla tuotetta tarvitsee vain todella pieniä määriä. Tämä jos joku on todellakin pigmenttistä tavaraa! Sävyte jämähtää iholle tiukasti ja pysyy siinä erittäin hyvin pitkäkestoisesti. Voi käyttää esimerkiksi poskille kasvovoiteen jälkeen tuomaan luonnollisen punan, jonka lisäksi tint sopii hyvin esimerkiksi korostamaan huulten omaa punaisuutta ilman kiiltoa tai paksua tunnetta. Monikäyttöinen purkki, jonka kanssa vain mielikuvitus on rajana.

GALIFORNIA BLUSH*. Tämä poskipuna on ihana kultaisen persikkainen, ja tuo mieleen todellakin Californian auringon! Sävy ei ole täysin mattainen, vaan se sisältää hieman valoa heijastavia pigmenttejä, jotka kirkastavat ja korostavat poskipäitä. Lisäksi tuote tuoksuu ihanasti greipille ja vaniljalle. Myös tästä poskipunasta on saatavilla matkakokoinen versio, joka on kestänyt ainakin minulla käytössä jo yli 1,5 vuoden ajan.


Tuotteet ovat siis saatavilla torstaista 5.12. alkaen sekä Kicksin verkkokaupassa* että Kicksin Mall of Triplan myymälässä. Ensi vuoden puolella valikoiman on tarkoitus onneksi laajentua myös muihin Suomen myymälöihin!

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika