Slider

SYYSKUUN KUULUMISIA

9/20/2017


Blogissa on ollut hieman hiljaisempaa elämää ja ajatuksia pohtivien postausten suhteen, sillä viimeaikoina on tullut keskityttyä enemmän kosmetiikka- ja kauneuspuoleen. Nyt kuitenkin ajattelin istahtaa alas ja kertoa lyhyesti, mitä minulle kuuluu ja missä oikein mennään. Kertokaahan kommenteissa, haluaisitteko tällaisia postauksia useamminkin, vaikka kerran kuussa, tänne blogin puolelle.
Arki on alkanut rullaamaan hyvin täällä Helsingissä. Ollaan saatu tavarat paikoilleen ja tupareitakin vietetään tulevana lauantaina. Minulla kun on töitä vain satunnaisesti, päivät menevät oikeastaan pitkälti opiskellessa. Usein kirjoitan kotona yliopiston sijaan, mutta kun kaikki Unicafet ovat super lähellä, tulee siellä käytyä syömässä melkein päivittäin. Valmis ruoka, ei tiskiä eikä vaivaa - kahdella eurolla. Meiltä tosin löytyy tästä asunnosta onneksi myös täysikokoinen kiva keittiö, joten ruokaa voi laittaa halutessaan. Edellisen asunnon 20 neliössä ei keittiötä oikeastaan ollut nimeksikään ja silloin tuli helpommin syötyä ulkona.

Uudella salillani, Esport Bristolilla, olen myös alkanut löytämään treenirytmin ja omat rutiinini. Olen käynyt testaamassa erilaisia jumppatunteja, joissa en ole vuosiin käynyt. Viime viikolla testasin LesMillsin bodysteppiä, jossa edellisestä kerrasta oli neljä vuotta aikaa. Huh! Se oli rankka setti, mutta tykästyin steppiin kyllä uudelleen. Lisää plussaa aivan uskomattoman ammattitaitoisista ja ihanista ohjaajista - erityismaininta Kiralle, jonka tunneista olen todella innostunut ja saanut tsemppiä jaksaa aina loppuun saakka! Stepin lisäksi uutuutena olen käynyt testaamassa WorldJumpingia, eli trampoliinituntia. Siitä tuli myös yksi uusi suosikkini! Tehokasta, erilaista ja hauskaa. Voisin joskus tehdä tuosta tunnista ihan oman postauksensa, jos haluatte.

Arkea vietellään aina tuonne lokakuun puoliväliin saakka, jolloin lähdetään pienelle getawaylle Marbellan auringon alle. Siihen asti nautin ihanista syyskeleistä, kiireettömästä arjesta ja mikä parasta - Starbucksin pumpkin spice lattesta. Ihanaa viikonjatkoa, palaillaan! xx




5 kommenttia:

  1. Ihana kuulumispostaus! :-) Mun mielestä on niin kiva lukea tämmösiä postauksia, ja tulee itellekkin inspis miettiä omaa arkea ja suunnitella kaikenlaista. + ihana takki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että pidit! Ja kiitos! Tuo takki on uusin löytöni Zarasta :)

      Poista
  2. Ehdottomasti lisää tällaisia kuulumisjuttuja, näitä kun on blogeissa nykyään aika vähän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit! Teen näitä lisää oikein mielelläni :)

      Poista
  3. Kuulumispostauksille ääni täältäkin :)

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika