Slider

Viikko 38

9/18/2013

Conor Maynard- Animal (Wide Boys Remix)



Hej på er alla!

Siitä on taas tovi kun viimeksi postailin. Tarkoitus oli laittaa teille täksi päiväksi postausta ja analyysiä uudesta jamista, mutta päästiinkin eilen tekemään uutta ohjelmaa vasta puoliväliin. Ensviikolla siis sen postauksen kanssa uusi yritys :) En kuitenkaan halua jättää tätä viikkoa aivan täysin kirjoittelematta, vaikkei mitään sen kummempaa aihetta tai teemaa tähän olekaan. Kuulumisia siis pelkästään luvassa. Ajattelin tässä samalla kysäistä myös vähän toiveita. Kiinnostaisko kysymyspostaus tms? Ainakin se treenivaatehaaste on edelleen tekemättä, sen teen kun aikaa järjestelyihin vain saan hommattua.

Viikonloppu ja alkuviikko on mennyt niinkin mielikuvituksettomissa merkeissä kuin ylppäreihin lukiessa. Miten sen kirjan avaaminen tuntuukin niin hankalalta? Motivaatio on ihan hukassa, vaikka luulis että tässä vaiheessa iskisi jo paniikki viimehetken kertaamisten kanssa. Toisaalta, voihan se olla että alitajunta sanoo jo että relaa, ei tässä ajassa ehdi enää mitää sen kummempaa oppimaan. Heinäkuusta asti pääsisältöjä on jo päntätty päähän, ja viitekehykset vastaamiseen tulee mielestä helposti.

Prelistä maanantailta jäi ainakin ihan hyvä fiilis ja oikeastaan olisin pystynyt mihin tahansa kysymyksistä luonnehtimaan ainakin keskinkertaisen vastauksen. Silti itse koe toki pelottaa ja ahdistaa jo nyt.. Entä jos ne kysymykset sattuukin just tänävuonna niin etten osaa vastata mihinkään, tai entä jos kaikki unohtuukin siinä tilanteessa? Koitan kuitenkin psyykata itteäni nyt siihen, että turha ottaa paineita sillä enhän mä voi sille stressaamisillani mitään, millanen koe sieltä tulee. Parhaansa yrittää ja se saa riittää, oli arvosana sit mikä tahansa :)



Arjen muilla saroilla rullaa ihan rutiinien mukaisesti. Treenejä oon vetänyt normikalenterin mukaan, enkä niitä aiokaan jättää vaikka kirjotukset lähestyykin. Ite en tajua sellaista, että koko muu elämä hylätään kirjoitusviikolla- aivot tarttee muutakin ärsykettä, jotta ne asiakokonaisuudet jäsentyy ja mielenterveys säilyy :D Spinuja ohjailen siis normaalisti ja sh'bamia, jamia ja pumppiakin on tullut vedeltyä. Sen sijaan kaverien näkeminen on nyt jäänyt vähemmälle, luonnollisesti. Sovittiin kuitenkin että heti kirjoitusten jälkeen lähetään viimeistään isolle kirkolle tuulettamaan päätä koulujutuista :D

Tänään mun päiväni jatkuu kertauskirjan silmäilyllä ja asioiden pohtimisella&soveltamisella, jota nyt oon tehnyt enemmänkin, lukemisen sijaan. Illalla on cardio-ohjauksen vuoro, ja luultavasti pääsen vaihtamaan jo muutaman biisinkin ohjelmasta uusiin. Kokonaan uuden setin suunnittelen vasta lokakuulle. Loppuviikko menee samalla tyylillä- treenaten, koulussa ja lukemassa. Ainoastaan huomenna tapahtuu eräs mielettömän jännä ja ihana juttu- meinaan palaan erään rakkaan harrastukseni pariin, jota aikanaan harrastin 8 vuotta.! Nyt 3,5 vuoden tauon jälkeen pelottaa että muistankohan enää mitään :D Pisteet sille, kuka arvaa mistä lajista on kyse, paljastettakoon se täällä vasta myöhemmin.. ;)!

Jokainen päivä vie lähemmäs h-hetkeä ja sen jälkeen voi taas sitten huilailla hyvällä omatunnolla. Sinne asti mennään tällä arkirutiinilla :) Tsemppiä muillekin syksyn kirjoittajille loppurutistukseen ja hauskaa loppuviikkoa! :) Palaillaan myöhemmin vielä joissain muissa merkeissä! 

14 kommenttia:

  1. Anonyymi9/18/2013

    kysymyspostaus tai semmonen missä kerrot kaikenlaisista proteiinituotteista (mitä syödä/juoda?, milloin?..) :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi9/18/2013

    ihanaa tää sun teksti sai mun stressitason laskemaan...:D kiitos<3 oli jo järkyttävä ahdistus terveystiedon kirjotuksista mut ehkä vois itsekin koittaa kertailla ja soveltaa tän tuskallisen ulkoalukemisen sijaan... eiköhän suurin osa asioista mitä on mahdollista oppia oo jo opittu, tässä enää reilu viikko niin pitää vaan palautella mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha eipä mitään, toivottavasti sullakin menisi kirjoitukset hyvin! tässä vaiheessa enää pohditaan ja yhdistellään asiakokonaisuuksia, toki esim. käsitteitä kannattaa kertailla vielä näin loppusuorallakin :)

      Poista
  3. Anonyymi9/18/2013

    Ratsastus?:o
    -mary

    VastaaPoista
  4. Voisit tehdä postauksen, jossa kerrot miten oot onnistunu tasapainottamaan lukion ja paljon aikaa vievän harrastuksen :D Sun numerot on tosi hyviä, ja oon aina miettiny miten oot saanu järjestettyä aikaa sekä treenaukseen että kouluun :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti vinkistä! mulla tuo tulee ihan luonnostaan mutta toki voisin siitä jonkun pohdiskelevan jutun tehdä :)

      Poista
  5. Anonyymi9/18/2013

    Cheerleading?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sitäkin oon harrastanut useamman vuoden mutta tällä kertaa ei ollut se kyseessä ;D

      Poista
  6. Anonyymi9/18/2013

    Mitä mieltä oot uuesta sh'bamista? 13 siis? Jos oot viel tehny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meillä vaihdettiin muutama viikko sitten vasta siihen kesällä menneeseen ohjelmaan, en osaa sanoa millon sit toi 13 vaihdetaan et päästään takas aikatauluun kiinni :)

      Poista
  7. Mäkin veikkaan cheerleadingia! :D en tiedä miksi yhdistän sut siihen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitäkin oon harrastanut ja joskus tainnut siitä blogissakin mainita :D! Mutta tällä kertaa kyseessä oli toinen laji ;)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika